Taxi Service

Kreta er den største og smukkeste bjergrige ø i det sydlige Grækenland. 
Du vil blive imponeret over det væld af seværdigheder og øens unikke historie, at du ikke kan modstå en tur til de smukke steder.
Vi er en gruppe af taxichauffører fra Apokoronas med mindst 12 års erfaring i taxi og turistkørsel,  der køre i nyere, sikre og fuldt udstyret taxier med radiotelefoni og aircondition, på grund af vores store erfaring, vi kan vise dig en speciel del af Kreta.

Vi kan guide dig til de små traditionelle landsbyer, hvor du kan nyde skønheden og stilheden i de lokale caféer, der vil du møde gamle mennesker drikker deres græsk kaffe eller deres raki, samtidig med at de fortælle historier om de gamle tider.

Vi kan også guide dig til gamle monumenter, kirker, klostre og mange andre seværdigheder, som er svært tilgængelig med offentlig transport og organiseret turistbureauer, eller du har bare lyst til at blive transporteret rundt i taxi.

Derudover er vi i stand til at organisere din transport fra lufthavnen til dit hotel på ankomstdagen og retur på afrejsedagen.

Endvidere organisere vi udflugter til de mest besøgte seværdige på Kreta, såsom Festos, Knossos, Matala, Ag.Nikolaos, Arkadi, Imbros, Chora Sfakion, Fragocastello, Aradena, Plakias, Preveli, Argiroupolis, SamariaElafonissi, Sougia osv.

Kunne du tænke dig at få et anden syn på Kreta?
Kunne du tænke dig at opleve det ukendte Kreta?

Vi er her for at transporter og guide dig rundt på Kreta i nye, sikre og fuldt udstyret taxier.

I skal bare udfylde kontaktformularen

Herunder finder I nogle standart priser fra Chania og Iraklion lufthavn, for mere information om udflugter og priser kontakt os venligst via kontaktformularen

  Prøve  
* Fra Chania lufthavn til:  * Fra Heraklion lufthavn til:
Georgioupolis 55 €
Vamos 55 €
Gavalohori 50 €
Plaka 50 €
Almirida 45 €
Kalyves 40 €
Sfakia 90 €
Rethymno 75 €
Plakias 90 €
Georgioupolis 110 €
Vamos 120 €
Gavalochori 130 €
Plaka 135 €
Almirida 135 €
Kalyves 130 €
Sfakia 150 €
Rethymno 80 €
Plakias 120 €
Nogle af vores priser:
 * Samariakløften 130 €
(inkluderet køretur til Omalos
og tilbage fra Chora Sfakion)

* Impros Gorge 90 €
(inkluderet tur/retur)

* Forskellige udflugter fra 30 € pr. time.